BRYAN CRANSTON FLORIDA’LI ANNEYE İSYAN ETTİ

BRYAN CRANSTON FLORIDA’LI ANNEYE İSYAN ETTİ


Birakin Breaking Bad'in Yakasini


"Ben Walter White Usta, bugüne kadar bir karıcayı incitmemiş Walter White Usta, hiç düşünmem çeker vururum seni ve dönüp arkama bakmam bile"

 

Yukarıdaki cümle kadar hardcore olmasa da aklını Breaking Bad'in aksiyon figürleriyle bozan anneye Bryan Cranston'dan cevap geldi.

 

 

Her şey Florida'da ikamet eden anne Susan Schrivjer'in Toys "R" Us şubelerinde satılan Breaking Bad aksiyon figürlerine savaş açmasıyla başladı. Mevzu bahis figürlerin "Çocuklar için kötü örnek teşkil edeceğini ve mağazanın mavi meth üreten/satan birinin aksiyon figürünü satmasını doğru bulmadığını" söyleyen Schrivjer işi daha da ileri boyutlara taşıdı. Chance.org'da bir imza kampanyası başlatan anne, kısa zamanda 2000'den fazla imza topladı.

 

Mevzunun giderek dallanıp budaklanmasının ardından ise bizzat Bryan Cranston'dan cevap geldi. Cranston, tam da kendisinden bekleyeceğimiz bir mizah anlayışıyla olaya bakış açısını belirtti.

 

 

 

 

Protesto olarak sahibi olduğu "Florida'lı anne aksiyon figürünü" yakacağını belirten Cranston hem bizleri güldürdü hem de olayı biraz fazla ciddiye alan anneye güzel bir cevap vermiş oldu.