ÇALIŞANLARINI TAM PANSİYON DÜNYA TURUNA YOLLAYAN AJANS

ÇALIŞANLARINI TAM PANSİYON DÜNYA TURUNA YOLLAYAN AJANS


Türk Ajans Değil


Ülkemizdeki reklam ajanslarının birçoğu, çalışanlarının emeğini sömürmek için elinden geleni ardına koymazken, Güney Kaliforniya'daki bir ajans bünyesindeki insanlara pek de alışık olmadığımız bir şekilde davranıyor.

 

ThinkPARALLAX isimli nevi şahsına münhasır ajans, çalışanlarına yıllık izinleri dışında ekstra izin vermeye karar vermiş sağ olsun. Ama bunu yaparken ceplerine 1.500'er dolar ikramiye sıkıştırmaya da karar vermiş. Amaç ise "Git azıcık dünyayı gez, gitmek istediğin yeri gör" demek. 1.500 dolarla Ümraniye'yi bile zor gezme ihtimalimizi pas gecersek ajansın bu niyeti fazlasıyla güzel.

 

 

"Sağa sola konferansa göndermektense onları dünyanın farklı köşlerine göndermek istiyoruz. Çünkü bu, dünyada olup bitenlere daha farklı bir bakış açısıyla yaklaşmak için güzel bir yöntem. Böylece ofiste onlardan daha fazla verim de alabiliyoruz." diyen ajans, istisnasız her çalışanına bu imkanı sunuyor.

 

Bu imkanı değerlendiren ThinkPARALLAX çalışanlarının gitiikleri yerleri görmek için TIKLAYINIZ. Bizim ajanslarımızdan da sınırsız Akbil beklemeye devam ediyoruz.