CHRIS MARTIN VE GWYNETH PALTROW AŞKI KÜLLERİNDEN Mİ DOĞUYOR?

CHRIS MARTIN VE GWYNETH PALTROW AŞKI KÜLLERİNDEN Mİ DOĞUYOR?


Şimdi Jennifer Lawrence Düşünsün


Gwyneth Paltrow ve Chris Martin 11 sene süren evliliklerini geçtiğimiz aylarda ‘bilinçli ayrılık’ diye bir trend başlatmak suretiyle sonlandırdı. Mehmet Öz’ün televizyon programı gibi olan evlilikleri sonunda Martin, kahvaltıda bacon yemeye hasret bir koca, çocuklarıyla Burger King keyfi yapma ateşiyle tutuşan bir baba ve televizyon karşısında çerez+bira keyfi ateşiyle yanıp tutuşan bir erkek haline gelmişti.

 

Boşanmanın üzerinden çok geçmeden çıktığı rebound turunda sayı kralı olan ve ikinci baharına yarı yaşındaki Fappening mağduru Jennifer Lawrence ile yelken açan Chris Martin, iç huzuruna yeniden kavuşmuş gibi görünüyor. Yeni sevdiceğini serenatlarla ve romantik tatillerle şımartan Martin, eski eşinin gönlünü yapmayı da ihmal etmiyor. Evliliklerinin yegane meyvesi Apple sayesinde hep birbirlerinin hayatlarına dahil olacak çift medeniyetin kitabını yazmaya devam ediyor.

 

 

Geçtiğimiz haftalarda eski eşi Gwyneth Paltrow için doğum günü partisi düzenleyen Chris Martin, son olarak da Brentwood’daki Katsuya’da çocuğunun annesi ile yemek yedi. Pazar Sürprizi’nin Amerika şubesi TMZ, yemek çıkışı ikiliyi takip ederken, kendi arabasına binip restorandan uzaklaşan Paltrow’un az ileride arabayı kenara çekip Chris Martin’e suratını okşamak suretiyle iyi geceler dediği görüntülendi.

 

Şimdi Jennifer Lawrence düşünsün.