CHRISTIAN BALE STEVE JOBS’I CANLANDIRACAK

CHRISTIAN BALE STEVE JOBS’I CANLANDIRACAK


Yönetmen De Danny Boyle


Demi Moore eskisi Aston Kutcher'ın vasat performansıyla göz doldurmadığı Steve Jobs rolünü, şimdi de ustası sahipleniyor. Daha evvelden dedikoduları çıkan, ama anlaşma sağlanılamadığı için rafa kaldırılan yeni Steve Jobs biyografisinin başrolü Christian Bale'e gitti.

 

 

Daha evvelden David Fincher'ın yöneteceği açıklanan yeni Steve Jobs biyografisini bir başka usta yönetmen Danny Boyle yönetecek. Senaryoyu ise The Social Network'ten de hatırlayacağınız Aaron Sorkin yazacak. Yani heyecanlanmamız gereken her sebep mevcut filmle ilgili. 

 

Vallahi de benziyorlar

 

Müjdeli haberi bizzat Aaron Sorkin, Bloomberg Television'la gerçekleşen röportajda verdi. "Belli bir yaş aralığındaki en iyi aktöre ihtiyacımız vardı ve bu aktör de Christian Bale'in ta kendisi" diyen Sorkin, Matt Damon, Leonardo DiCaprio, Ben Aflleck ve Bradley Cooper'ın diğer adayları olduğu rolün Bale'e gittiğini açıkladı.

 

Şu an için ismi belli olmayan ama Walter Isaacson'ın 2011 tarihli biyografisinden yola çıkması beklenen filmin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanacak.