CHRISTIAN BALE’Lİ STEVE JOBS FİLMİNE SETH ROGEN TAKVİYESİ

CHRISTIAN BALE’Lİ STEVE JOBS FİLMİNE SETH ROGEN TAKVİYESİ


Yeni Steve Jobs Filmi Gümbür Gümbür Geliyor


Ashton Kutcher'lı Steve Jobs filmini geri dönüşüm kutusuna geri dönüşü olmamak üzere atanları sevinçten sokaklara döken haberi geçtiğimiz günlerde paylaşmıştık. Yönetmen gibi yönetmen Danny Boyle'un yöneteceği yeni Steve Jobs filminde Jobs'u dokunduğu her role anlam kazandıran ender isimlerden biri olan Christian Bale canlandıracak. Bunu hepimiz biliyoruz.

 

The Social Network başta olmak üzere birçok başarılı filmin senaryosunu yazan Aaron Sorkin'in de senaryosunu yazacağı filmden gelen bir haber, projeyle ilgili hevesimizi Himalayalar'a çıkardı.

 

Farkı…

 

Kafası güzel komedi filmlerinin as oyuncusu Seth Rogen, artık ciddi bir projede oynaması gerektiğini idrak ederek filmin yapımcılarıyla görüşmeye başladı. Görüşmenin nedeni Apple co-founder'ı Steve Wozniak rolü. Birçok kaynağa göre anlaşma oldukça yakın, meşaleleri yakın.

 

Fiyatı

 

Kendisinin bir sonraki jenerasyondaki modeli Jonah Hill'in Moneyball'la baş koyduğu yoldaki ayak izlerini takip eden Rogen'ın, Steve Jobs filminin canına can katacağını düşünüyoruz. Sizce de Steve Wozniak rolü Seth Rogen'a yakışmaz mı?