DAVID GUETTA’YI TOKAT MANYAĞI YAPMAK İSTEMEZ MİYDİNİZ?

DAVID GUETTA’YI TOKAT MANYAĞI YAPMAK İSTEMEZ MİYDİNİZ?


Dünyayi Kötü Dj'lerin Elinden Kurtarma Vakti Geldi


Gereksiz ünlü ve zengin DJ’ler sizin de canınızı sıkıyor mu? Şunları bir elime geçirsem eşşek sudan gelinceye kadar döverim diyor musunuz? Leş müzik icra etmelerine rağmen bu kadar para kazanmaları yüreğinize kor alevler düşürüyor mu? Panik yok, işler yetişir. İspanyol DJ ve prodüktör Daniel Manzano Salazar, nam-ı diğer DJ Kucho bu duruma sanal da olsa bir çözüm getiriyor.

 

Günümüz liselilerin pek bilmediği 90'ların efsane arcade oyunu Ghosts'n Goblins'i temel alarak kendi arcade oyununu hazırlayan DJ Kucho, Ghosts’n DJs’te paranın etkisi altındaki kokuşmuş müzik endüstrisini yıkmaya çalışıyor. Kasetlerden CD’lere, plaklardan USB belleklere kadar çeşitli silahlarla düşmanlarını alt etmeye çalışan DJ Kucho, bu uğurda günümüzün kulak katili DJ’leri David Guetta, Steve Aoki, Pauly D ve Pitbull gibi isimlerle savaşıyor.

 

 

Herhangi bir arcade oyundan hiç bir eksiği bulunmayan Ghosts’n DJs’in müzikleri de DJ Kucho tarafından özenle hazırlanmış. Henüz sadece 2 bölümü yapılan oyun, devamı için Kickstarter sayfasında gelecek yardımları bekliyor. David Guetta'nın ağzının ortasına saydırmak, küsküyü salmak istiyorsanız BURAYA buyurun. Pamuk eller cebe.