DAVID LETTERMAN’IN HOLOGRAM KONUK İLE İMTİHANI

DAVID LETTERMAN’IN HOLOGRAM KONUK İLE İMTİHANI


Paleontolojik çağ Vs. Teknoloji çaği


Merhum sanatçıların doğaüstü olmayan yöntemlerle sahne tozunu tekrar attırmasını sağlamakla birlikte, kanlı canlı isimlerin de ekmek kapısı olan hologramın, 3D printer ve drone’larla birlikte dünyayı ele geçirme planları olduğundan şüpheleniyoruz. 2pac, Micheal Jackson ve Amy Winehouse ölmedi hologramlarda yaşıyor, Ralph Lauren, New York Moda Haftası’nda podyumda hologram modelleri yürütüyor, hatta hologram sanat galerilerini bile ele geçiriyor.

 

Yakında kendi cumhuriyetini kurmaya hazırlanan hologramın dünya çapında ünlü ilk ses sanatçısı Hatsune Miku, Japonya’nın Ajda Pekkan’ı. Hiç yaşlanmayan ve konserlerine bilet bulmanın imkansız olduğu Miku 1 sayfayı aşmayan CV’lik kariyerinde, enterasanlıklar kraliçesi Lady Gaga’ya ön grup bile oldu.

 

 

Son olarak The Late Show With David Letterman’a konuk olan Hatsune Miku, “Bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu” yaşındaki sunucuyu hayli eğlendirdi. Aşırı doz teknolojiye maruz kaldığı deneyimi Willie Nelson’ın tur otobüsünde olmaya benzeten Letterman’ın şakasını tabii ki anlamayan Miku’nun hologram yaşı 13 ya da kendisi IQ’su düşük bir Benjamin Button vakasının kurbanı.