DÜNYANIN EN SAÇMA İDDİASI VE MEGA SAÇMA SONUCU

DÜNYANIN EN SAÇMA İDDİASI VE MEGA SAÇMA SONUCU


İddiaya Girerken Bin Defa Düşünün


Hepmiz mega saçma işlere imza attığımız anlar yaşayabiliyoruz. Bu anların yaşanmasında başrolü oynayan sebeplerden biri de hiç şüphesiz ki alkol. Şişede durduğu gibi durmadığını bize defalarca kanıtlamasına rağmen ondan vazgeçemediğimiz anlarda alkol yine kendisine yakışanı yapabiliyor ve bizleri aklımıza hayalimize gelmeyecek hallere sokabiliyor. Ama bazı insanların başına öyle çoraplar örebiliyor ki; kendi düştüğümüz hallere binlerce defa şükredebiliyoruz. Şükrettiğimiz anlardan birini bizlere yaşatacak bir hadisemiz var.

 

 

İngiltere'deki Southampton Solent University'de okuyan Chelsie Redwood'un başına gelen düşündürücü olaya anıra anıra güldüğümüzü saklamayacağız. 19 yaşındaki Redwood, bünyesindeki alkolün etkisiyle arkadaşıyla mega saçma bir iddiaya giriyor. 10 sterlin ve bir adet Big Mac karşılığında kafasını cam şişelerin atıldığı çöpe sokup sokamayacağı iddiasını kabul etme gafletinde bulunuyor. Kafasını ufak delikten içeri geçiren genç kız, hayatının en saçma anını yaşayacağını nereden bilebilirdi ki? Kader işte…

 

Kafası çöpün içinde sıkışan genç kız, itfaiye ekiplerinin başarılı operasyonu sonucunda kurtarılıyor. Olayın ardından açıklama yapan itfaiye görevlileri, Chelsie Redwood'un daha fazla içki aramak için kafasını oraya soktuğunu düşündüklerini, ama işin aslını öğrenince çok şaşırdıklarını söylüyorlar. E pek de haksız sayılmazlar.