DÜNYANIN EN SEKSİ KUAFÖRÜ İLE TANIŞIN

DÜNYANIN EN SEKSİ KUAFÖRÜ İLE TANIŞIN


Kuaför Gibi Kuaför (Değil)


Baştan uyaralım, bu yazıyı okuyan hanımlar kütüklerini Kaliforniya’ya aldırmak isteyebilir; zira Amerika’nın altın eyaleti dünyanın en seksi kuaförü olduğuna inandığımız şahsiyeti bünyesinde bulunduruyor. Kaliforniya’da ikamet eden Kyle Krieger’ı dünyadaki milyarlarca diğer kuaförden ayıran özellik adonislerinde gizli.

 

 

Müşterilerinin yüzde 96’sı salyası akan kadınlardan, kalan kısmı da eşcinsel erkeklerden oluşan Kyle Krieger, ‘seks satar’ motto’suna gönülden inanıyor ve Instagram hesabında kendi reklamını layığıyla yapıyor. Küçüklüğünde deniz biyoloğu olmayı hayal eden Kyle Krieger, büyüyünce iç çamaşırıyla kaykay yapan, adonislerini olabilecek her açıdan fotoğraflayan bir saç stilisti olup çıkmış. Kadınların depresyona girince soluğu genelde kuaförde aldığını kıstas kabul edersek, Kyle Krieger’ın müşterilerinde Prozac etkisi yarattığını düşünüyoruz.

 

Dünyanın en seksi kuaförü ilan ettiğimiz Kyle Krieger, ‘hizmette sınır yok’ tipi bir anlayışı benimsiyor mu bilemiyoruz;  ancak müşterilerin hizmet sınırlarını esnetmeye çalıştığına eminiz.