DÜNYAYI SEKS ARACILIĞIYLA GEZMEK

DÜNYAYI SEKS ARACILIĞIYLA GEZMEK


Hayat Kadinliği Ve Gezginlik Arasindaki İnce çizgi


Dünyayı gezmek, herkesin ölmeden önce yapmak istediği şeyler arasındadır. Özellikle yaş kemale ermeden daha eğlenceli olacak bu aktivite, genelde bütçe engeline takılır. Bu noktada devreye ‘coach surfing’, InterRail ve konforlu olmasa da cep yakmayan hostel’ler gibi ucuz seçenekler devreye girer. Fakiring’e inanmayan ve ahlaki değerlerden nasibini alamayan 19 yaşındaki Ju Peng ise seyahat için gezginlikle hayat kadınlığı arasında ince bir çizgi yarattı.

 

 

Şangay’da ikamet eden Ju Peng, Çin’in sosyal medya platformu Weibo’da bir ilan yayınlayarak arsız niyetini Çin’in tüm zengin bekarlarına duyurdu. Çin’in Doğu’sunu gezdiğini ve geri kalanını görmek istediğini söyleyen Peng, her gece zengin bir bekarın evinde konaklayıp faturayı yataktaki maharetleriyle ödemeyi planlıyor. Ev sahiplerinin 30 yaşından genç, en az 1.75 boyunda, yakışıklı ve en önemlisi zengin olmasını koşul koyan Ju Peng, yaptığı şeyin bir nevi otostopçuluk olduğunu ve utanılacak bir şey yapmadığını iddia ediyor.

 

Çin’de otostop sektörü nasıl işliyor bilemiyoruz ve kendisini hayat kadınlığıyla ilgili kelime oyunu yapmamaya davet ediyoruz.