EN ÜNLÜ DİZİ EVLERİNİN FİYATLARI

EN ÜNLÜ DİZİ EVLERİNİN FİYATLARI


çok Milyon Dolarlar


Dizi izlerken, insanın kendi evinden soğuması hayli olağan bir durum. The O.C. dizisinin Orange County’de olduğu iddia edilen, aslında Malibu’da bulunan evinde, Ryan’ın müştemilattan bozma havuz evini görüp kıskanmanız normal. Sex and the City’de Carrie’nin seksin kitabını yazdığı, kapısının New York’un göbeğine açıldığı kira kontrollü evini her izleyişte hasetten çatlamanız da normal. Downton Abbey’nin şatosundan, Hank Moody’nin Venice Beach’e beş dakika mesafedeki evinden, Suits dizisindeki cool’luk abidesi Harvey Specter’ın New York’taki lüks çatı katından bahsetmiyoruz bile.

 

En sevilen TV show’larında görüp, dibimizin düştüğü ve hiçbir zaman sahip olamayacağımızı içten içe bildiğimiz evlerin fiyatlarını öğrenince kendilerine asla sahip olamayacağımızı bir kez daha teyit etmiş olduk. Mesela, New Girl’ün Los Angeles’ın en cool muhitlerinden Art District’te bulunan loft’u, 455.200 dolar-cık.

 

 

Nashville dizisindeki modernizmin kitabını yazmış evin fiyatı, 1 milyon 462 bin 400 dolar. Bir Hollywood yıldızının bu evi almak için tek bir film çekmesi yeterliyken, biz bu parayı reenkarnasyon geçirip 10 ömürde ancak biriktirebiliriz. Belki de biriktiremeyiz.

 

 

Modern Family’nin tam bir aile evi olan Los Angeles evinin fiyatı, 1 milyon 720 bin dolar.

 

 

The Mindy Project’in Manhattan’In göbeğindeki dairesi, 2 milyon dolar. Nedir ki?

 

 

İntikam olarak Türk izleyicisi ile buluşan ve Beren Saat’in bir yalıda oturduğu Revenge dizisinin güzel evinin fiyatı, 1 milyon 263 bin 200 dolar. Peşin ödemede fiyat pazarlıkla 1 milyon 263 bin dolara kadar iniyor.