FENOMEN ADAYI CEP TELEFONU UYGULAMASI: SNOWBALL

FENOMEN ADAYI CEP TELEFONU UYGULAMASI: SNOWBALL


Tüm Mesajlaşma Programlari Tek çati Altinda


Mobile app; yani cep telefonu uygulamalarıyla eş zamanlı olarak aksiyon kazanan hayatlarımıza bir güneş daha doğdu. App çorbası haline gelmiş telefonlarımızda Facebook'tan WhatsApp'e, Snapchat'ten SMS'e türlü mesajlaşma uygulaması var. Tüm bu uygulamaların hepsine ayrı ayrı hakim olmak bir süre sonra haliyle insanı galeyana getirebiliyor. Facebook'tan gelen mesaj WhatsApp'ten gelen mesajla birbirine giriyor, hala SMS'e inanan arkadaşlarımıza cevap vermeye çalışırken şu sıralar arşivindeki 200.000 fotoğrafın sızmasıyla ufak çaplı bir kriz yaşayan Snapchat'le fotoğraflı mesaj sınavımızı veriyoruz. Tüm mesajlaşma uygulamaları bir olsa dedirten bu hengamenin sonunda şarjımız ışık hızında eriyebiliyor.

 

 

Snowball isimli hayırlara vesile uygulama ise adeta gökten inen bir mucizeymişçesine tüm mesajlaşma uygulamalarını tek çatı altında topluyor. WhatsApp, Facebook Messenger, Snapchat, Twitter ve SMS'i aynı havuzda toplayan Snowball'la akıllı telefon odaklı hayatımızın çok daha kolaylaşacağı aşikar.

 

Yalnız her güzelin olduğu gibi Snowball'un da bir kusuru var. Snowball, şu an için sadece Android bazlı telefonlarda çalışıyor. Yakın zamanda iOS'taki yerini alacağa da benzemiyor. Çünkü iOS çoklu işleviyle göz kamaştıran Snowball'un geniş kapsamlı izin talebini maalesef onaylamıyor.

 

 

Android kullanıcılarını zevkten dört köşe yapacak uygulamayı ŞURADAN indirmek mümkün.