FİNGİRDEK KIZINI YOLA GETİREN BABA

FİNGİRDEK KIZINI YOLA GETİREN BABA


Karmaşik Duygular Konuşsun


10 yaşındaki kızının internette yabancılar ile sürekli münasebet halinde olduğunu öğrenen baba, ceza için yaratıcılığını konuşturdu.

 

İnternetin gerçek hayat kadar tehlikeli olduğunun hatta zaman zaman daha tehlikeli olduğunun farkındayız. Özellikle çocuklar için internet korkunç bir yer olabilir. Neye inanacağını bilmeyen çocuklar ve niyeti belli olmayan yabancılar her gün internette karşı karşıya. İnternetin bu kadar tehlikelerle dolu olmasına rağmen bu kadar da kolay ulaşılabilir bir platform olması anne ve babaların ellerini kollarını bağlıyor.

 

Yanlış durumlar karşısında elinde yasakla koşup gelen ebeveyn haberlerine alışığız. Babalığına yaratıcılığını katan Kevin Jones bugün takdirimizi kazanan kişi oluyor ve bizi şaşırtıyor.

 

10 yaşındaki kızının internette kendini 18 yaşında tanıtıp, yabancı insanlarla konuştuğunu ve bunu uzun zamandır yaptığını fark eden Kevin Jones, kızına interneti yasaklamadı, bağırmadı, odasına kapatmadı. Kızına 10 yaşında olduğunu hatırlatmaya karar veren Jones, yavrusunu baştan aşağı pembe giydirdi ve t-shirt’üne ‘Ben 10 yaşındayım!’ yazdırdı.

 

 

Kızının ceza fotoğraflarını Facebook üzerinden paylaşan Jones, karmaşık tepkiler ile karşılaştı. Kimisi babanın yolunu yaratıcı bulurken kimisi kızın yaşayabileceği tramvadan dem vurdu.