GAME OF THRONES’A ANİMASYON İLE AŞK MEKTUBU

GAME OF THRONES’A ANİMASYON İLE AŞK MEKTUBU


özledim Sohbetini, O Sesini özledim


Game of Thrones’un 15 Haziran’da yayınlanan uzatmalarına kurban olduğumuz 66 dakikalık 4. sezon finalinin ardından 1 seneliğine Amerika’ya yüksek lisansa yolladığımız sevgiliye yas tutar gibi yas tutuyoruz. Evrim geçiren Arya’yı, en tatlı Sezercik Jon Snow’u, trajik bir şekilde hakkın rahmetine kavuşan biricik Prens Oberyn’i, hatta karanlıklar kraliçesi Cersei’i bile özledik.

 

 

Nisan 2015’te başlamasını beklediğimiz, hatta tam tarihini bilsek maarif takvim alıp sayfalarını yırtmak suretiyle geri sayacağımız 5. sezonda, George R. R. Martin’in psikolojisinin kara delikleri ve derinliklerinden ne gibi sürprizler çıkar diye bekliyoruz. Yeni sezona daha üç haneli günler kala siz de yeni sezon için sabırsızlanıyor ve özlem krizleri geçiriyorsanız, BlackMeal’in iştah açıcı mahiyetindeki animasyonu ile özlem giderebilirsiniz.

 

Game of Thrones’un dört sezonunu bir buçuk dakikalık animasyona sıkıştıran BlackMeal, dizinin kilit karakterleri ve önemli olaylarını güzelce özetliyor. Kızıl Düğün ve Blackwater Meydan Muharebesi’ni tekrar izlemek isterseniz, Duvar’a tırmanmaya çalışan Jon Snow ve merhum ruh eşi Ygritte’i ve Westeros boyunca road trip yapan kankalar Bran Stark ile Hodor’u özlediyseniz, Game of Thrones animasyonunu ilaç niyetine hüpletiniz.