GÜNÜN SİTESİ: THE UNHOLY BOOK

GÜNÜN SİTESİ: THE UNHOLY BOOK


Kutsal Kitaba Hipster Dokunuşu


Hristiyanlığın Kitab-ı Mukaddes’i, İncil'i, The Kitap'ı olarak bilinen el kitabını The Unholy Book sitesi, sözde tanrı biraz hipster, biraz da bizden olsaydı nasıl baştan yazardı sorusunu cevaplıyor. Dumanı üstünde olan site, hayatın anlamını alternatif sularda arayanlar için yazmaya daha yeni başladı, daha taze tazeyken tüketmenizi öneriyoruz. Henüz 3 bölümün bulunduğu dijital formattaki Kitab-ı Na-Mukaddes, pek tabii ‘Yaratılış’ ile başlıyor.

 

 

Televizyon ve HBO’nun önemine parmak basan, belli ki sıkı bir Sex and the City ve Game of Thrones hayranı olan The Unholy Book, modern dünyada seksin çoğunlukla aşktan önce geldiğinin ziyadesiyle farkında… Sosyal hakları sonuna kadar savunan alternatif kitap, çalışma günleri ve saatleri konusunda duyarlılığını ise; pazarları ayin günü değil paydos günü ilan ederek kanıtlıyor, gönülleri kazanıyor.

 

 

İkinci bölümde Yakup’un modern dünyayla imtihanını ve Teletubby’ye benzeyen eski sevgilisinin akıbetini bir Miranda July filmi edasıyla işleyen The Unholy Book, ‘Kiss of Death’ bölümünde ise öpüşmenin ilahi önemine ve ilk öpücüğün kıymetine değiniyor.

 

Pek eğlenceli sitenin sahibi arkadaşa katolik sularda yüzmesini tavsiye ediyoruz. En son bir Danimarka – İslam – Karikatür üçgeninde neler döndüğünü hatırlıyoruz ve herkese hayırlı aydınlanmalar diliyoruz.