İNSANLARA “VAY ANASINI” DEDİRTEN OTOBÜS DURAĞI

İNSANLARA “VAY ANASINI” DEDİRTEN OTOBÜS DURAĞI


Gavur Yapiyor Vol. 3390309 


Ülkemizdeki otobüs durakları çoğu zaman birbirini ite kaka otobüse binmeye çalışan insanların ‘İstanbul’da hayatta kalmak’ başlıklı sahnelerine şahit oluyor. Kartal’dan Şişhane’ye kadar olan Marmaray-metro hattında su bulmak ise çölde su bulmaktan daha zor bir hal alabiliyor. Otobüs durağı + otomat ikilisini 2 saat geriye İngiltere’ye götürdüğümüzde ise karşımıza tatlı mı tatlı, hayli yaratıcı bir kampanya çıkıyor.

 

 

Frito-Lay’e bağlı Walkers Crisps cips markası, Londra’daki otobüs duraklarına interaktif cips otomatı koyup içine de Walkers markasının elçisi ünlü eski futbolcu Gary Lineker’i yerleştirdi. Günlük rutinlerine kapılıp otobüslerini bekleyen vatandaşlara salça olan Lineker, insanları notlarıyla yönlendirip kendilerine tweet karşılığı cips hediye etti. Tatlı reklam kampanyası ‘Tweet To Eat’, 2 hafta boyunca Londra halkına 260 paket cips ve bir ton kahkaha hediye etti.

 

Biz de Emre Belözoğlu’nun sonsuza kadar otomatta kapalı kaldığı bir kampanya istiyoruz. Tek şartımız, Emre Belözoğlu’nun otomatta kapalı kalması.