JENNIFER LAWRENCE VE CHRIS MARTIN AYRILDI

JENNIFER LAWRENCE VE CHRIS MARTIN AYRILDI


Şimdi Hollywood'un Bekar Erkekleri Düşünsün


Gwyneth Paltrow ile 11 senelik evliliğini ‘bilinçli ayrılık’ diye bir trend başlatmak suretiyle sonlandıran Chris Martin, çok geçmeden rebound turuna çıkmış ve Jennifer Lawrence ile aşk yaşamaya başlayıp sayı kralı olmuştu. Hayatının ikinci baharına Haziran ayında yelken açan Chris Martin, yeni sevdiceğini serenatlarla, romantik tatillerle şımartıp Fappening sonrası zor günlerinde ona mütemadiyen destek oldu.

 

 

Yeni sevdiceğini bulutların üstünde ve kalbinin VIP locasında ağırlarken eski eşinin gönlünü yapmayı ihmal etmeyen Martin, Gwyneth Paltrow’a doğum günü partisi düzenledi ve geçtiğimiz günlerde Los Angeles’ın güzide restoranlarından Katsuya’da kendisi ile romantik-imsi bir yemek yedi. Evliliklerinin yegane meyvesi Apple sayesinde hep birbirlerinin hayatlarına dahil olacak Chris Martin ve Gwyneth Paltrow’un medeniyetin kitabını yazmasından pek memnun olmayan Lawrence, Martin ile ilişkisinin gereğinden fazla karmaşık bir hal aldığını söyledi. “Sorun sen değilsin, biziz” diyen Jennifer Lawrence, Chris Martin ile ilişkisini bitirdi.

 

“Ruh eşimle birlikteyken rahat olmak isterim, önünde gaz çıkarmaktan çekinmemeyi arzu ederim” diyen Jennifer Lawrence, yeni sevgili adayında aradığı özelliklere aynı dizi zevkini paylaşmaları gerektiğini de ekledi. Lawrence’ın en sevdiği TV şovunun Real Housewives olduğunu söylüyor ve size diğer adaylardan bir adım öne geçme şansını veriyoruz. Rica ederiz.