JESSICA LANGE’DEN ŞAHANE LANA DEL REY COVER’I

JESSICA LANGE’DEN ŞAHANE LANA DEL REY COVER’I


Elsa Mars İhtişami 


Korkunun Amerikanca’sını en iyi şekilde yorumlayan dizi American Horror Story, perili ev, akıl hastanesi + uzaylı ve cadı temalarını işlediği ilk üç sezonuyla elektrik faturamızı ikiye katlamıştı. Dizinin sirk temasına en tüyler ürpertici karakterleri konuk ettiği 4. sezonu, Amerika’ya master yapsın diye yolladığımız sevgiliyi bekler gibi bekleyip hasretle yanıp tutuştuktan sonra itiraf ederken içimiz acısa da hayal kırıklığına uğradık.

 

 

Oyunculuk ve kadro konusunda her zamanki kalitesini koruyan dizi, yeni sezonla korkutamamasının ve önceki sezonlarda yakaladığı adrenalin patlamasını yaratamamasının arasını, her bölümü taçlandıran şarkılarla kapatıyor. Siyam ikizlerini canlandıran, geçtiğimiz sezonun sürpriz Supreme’i Sarah Paulson, ilk bölümlerde Fiona Apple’dan ‘Criminal’ı söylerken, sirkin hanım ağası Jessica Lange David Bowie’den ‘Life On Mars’ı seslendirdi.

 

En kaliteli hali bu

 

Dün akşamki ‘Edward Modrake: Part 1’ isimli bölümdeyse, Jessica Lange a.k.a. Elsa Mars nihayet haftalardır konuşulan Lana Del Rey’in ‘Gods & Monsters’ şarkısını söyledi. İhtişam bakımından Lana Del Rey’i aratmayan yıllanmış bir Chateau Margaux tadındaki Jessica Lange’in performansı için sizi şöyle alalım:

 

Bu videosu ama sesi kısık

 

Bu da TV'den hesap makinesi ile çekilmiş hali