JOHNNY DEPP’İN INTO THE WOODS’TAKİ İÇLER ACISI HALİ

JOHNNY DEPP’İN INTO THE WOODS’TAKİ İÇLER ACISI HALİ


Sen Bu Hallere Düşecek Adam Miydin?


Hollywood'un binbir suratı demekten kaçınmayacağımız Johnny Depp'in her filminde bambaşka karakterlere bürünmesi alışıldık bir durum. Lakin; oyuncu bu durumu öylesine abartmış durumda ki, yüzünün normal halini hatırlamakta zorluk çektiğimiz anlar yaşayabiliyoruz. En son hangi filminde doğal haliyle yer aldığını da hatırlamadığımız (Transcendence?) aktör, Disney yüzünden yavaş yavaş Olacak O Kadar makyajına doğru koşuyor.

 

Şu hallerini özledik be bacım

 

25 Aralık'ta vizyona girecek Into The Woods, şüphesiz ki merakla beklenen filmlerden biri. Big Bad Wolf AKA The Wolf'u canlandıracak Depp'e filmde Emily Blunt, Anna Kendrick, Meryl Streep ve Chris Pine eşlik edecek.

 

Daha evvelden ilk fragmanı yayınlanan Into The Woods, Entertainment Weekly'e kapak oldu. 

 

 

Kapakta da görülebileceği üzere Johnny Depp'in makyajı ve kıyafeti resmen Olacak O Kadar skeçlerinden fırlamış gibiydi. Kostüm tasarımcısına laflar hazırlanası The Wolf kostümünün içinde Depp'in iyi göründüğünü düşünen varsa onlara saygı duyuyoruz. Ama bizce hiç olmamış be Johhny'ciğim. Büyük bütçeli filmlerden parayı gömeceğim diye olur olmadık rollerde oynamayı bıraksan keşke.

 

Filmin fragmanını da hatırlayalım. Tam 6.1 IMDB puanı alacak tip var sende Into The Woods.