LEŞ DÖVMELERDEN KURTULMANIN YAKIN ÇEKİM HALİ

LEŞ DÖVMELERDEN KURTULMANIN YAKIN ÇEKİM HALİ


Son Pişmanlik Fayda Ediyor


Birçoğumuz hayatının bir döneminde “Yeter ulan” deyip dövme yaptırmayı düşündü, bazılarımız gözünü karartıp barkod dövmesi yaptırdı, bazılarımız ayaklı tablo gibi ortalıkta dolaştı, bazılarımız içinse ilerde gerçekleştirilecek bir plan olarak kaldı. Youtube’un düşündürürken eğlendiren, eğlendirirken öğreten kanalı Smarter Every Day’in dövme yaptırma bölümünü daha önce sizlerle PAYLAŞMIŞTIK. Şimdi ise sıra “Ben bi halt ettim barkod dövmesi yaptırdım ama çok pişmanım” diyenler için dövme sildirme aşamasında.

 

 

Zamanında vücudunuza kazıdığınız, kimsenin anlam veremediği Çince yazılardan artık tiksiniyor musunuz? Kolunuzdaki alevli dövmeniz artık eskisi kadar havalı gelmiyor mu? Peki ya omzunuzdaki anlamsız tribal dövme? Uzun lafın kısası, gençlik hatası, sarhoş olunan bir gecenin hatırası ya da gaza gelip sevdiceğinizin adını yazdırdığınız iğrenç dövmenizden kurtulmak istiyorsanız Smarter Every Day sizin için taşın altına elini sokuyor.

 

Lazerle dövme sildirme işlemini muhtemelen hepiniz biliyorsunuz. Hakkında çok acıyor, kansere yol açıyor gibi şehir efsaneleri bulunan bu yöntemi ilk kez hem Bilal’e anlatır gibi hem de derin bir şekilde öğrenmek üzeresiniz. Dövme yaptırmaktan çok daha karmaşık olan bu işlemi anlamak için lisede unuttuğumuz temel fizik, kimya, biyoloji bilgisinden çok daha fazlasının gerektiğini belirtelim. Hayatınız boyunca dövme pişmanlığı yaşamamanızı diliyor, merak edenleri hemen videoya alıyoruz.