LÜKSTE SON NOKTA: SUITES CLASS UÇMAK

LÜKSTE SON NOKTA: SUITES CLASS UÇMAK


Biz Birinci Sinifa Da Raziyiz


Senede iki adet yıllık izniniz ve de kısıtlı bir bütçeniz var. Tatil masraflarınız büyük ihtimalle yaz tarifesi, Noel tatili, kurban ve şeker bayramı yüzünden ikiye katlanıyor. Hal böyle olunca ülkenin en iyi üçüncü havayolu şirketinin biletlerine bakıyor, ekonomi sınıfında rahatsız bir yolculuğa mahkum oluyorsunuz. Siz tüm bu çileleri çekedurun Singapore Airlines, dünyanın en pahalı ve en lüks ticari uçuşlarını bünyesinde bulunduruyor.

 

 

 

2008’de ortaya çıkan Suites Class, Singapore Airlines’ın tüm zenginlere armağanı. Ticari uçuşlarında iki kişilik yatak bulunan tek şirket olan Singapore Airlines’ın lüksün bokunu çıkarttığı Suites Class’ı ile uçmayı tercih eden isimler arasında Leonardo DiCaprio ve Morgan Freeman da var.

 

 

 

Altın rengi biletinizle uçağa girerken, uçuş görevlileri sizi isminizle karşılıyor. Jean-Jacques Coste’un tasarladığı iç mekanda, ultra konforlu deri koltıklarınızda Michelin yıldızlı şeflerin sizin için hazırladığı yemeklerin tadını çıkarırken bir yandan da Dom Pérignon yudumluyorsunuz. Uykunuz geldiğinde Givenchy pijamalarınızı giyip bulutların üzerindeki iki kişilik yatağınızda rüyalar alemine dalıyorsunuz.

 

 

Bu sırada ekonomi sınıfında uçan birinin nefret cinayetine kurban gider misiniz, onu bilemiyoruz.