MATTHEW MCCONAUGHEY NEDEN BİR DÖNEM PATATES FİLMLERDE OYNADI?

MATTHEW MCCONAUGHEY NEDEN BİR DÖNEM PATATES FİLMLERDE OYNADI?


Hatasiz Kul Olmaz Matthew


Christopher Nolan'ın deliler gibi beklediğimiz yeni filmi Interstellar’da dünyayı kurtarmak için gün sayan Matthew McConaughey, içini Pazar Keyfi’ne döktü.

 

2000'li yılların başında The Wedding Planner ve Edtv gibi dandik romantik komedilere düşen McConaughey, günümüzde ise sayılı iyi aktörlerinden birine dönüştü malumunuz. Bunda neyin payı var? Menajerini kapı dışarı mı etti? Yüzüne soğuk su mu vurdu? Ne yaptı da doğru düzgün yapımlar kendisiyle buluştu?

 

Geçtiğimiz yıl yer aldığı True Detective ve Dallas Buyers Club'la ne kadar ödül varsa sepete atan ve bizlerin de gönül Oscar’ını kazanan aktör, açıkçası kendisi açısından değişen hiç bir şeyin olmadığını düşünüyor. Film seçimlerinde inanılmaz derecede şanslı mı yoksa mütevazı mı olmaya çalıştığını anlayamadığımız McConaughey, bir dönem 5.1 IMDB puanlı romantik komedilerde yer almasının sebebini ise cesurca özetliyor; “Parayı seviyorum.”

 

 

Dürüstlüğüne on numara beş yıldız verdiğimiz Matthew McConaughey, parayı sevmesine rağmen onun kendisini değiştirmesine izin vermediğini ve hala aynı insan olduğunu da iddia ediyor.

 

Parayı sevsin veya sevmesin. Biz onun yaşadığı bu kariyer değişiminin büyük hastasıyız. Umarız aynı çizgideki projelerde yer almayı sürdürür, parasını da kazanmaya devam eder. Biz de güzelim performanslarını izlemeye devam ederiz.