MIRANDA JULY’DAN FİLMLERİ KADAR TATLI ÇANTA

MIRANDA JULY’DAN FİLMLERİ KADAR TATLI ÇANTA


Modern çağin Kadinlarina Hayatta Kalma Kiti


Gariplikleri tatlılık sınırlarını zorlayan, nevi şahsına münhasır halleriyle her daim kalabalıktan sıyrılan oyuncu, yönetmen ve sanatçı Miranda July, modern çağın kadınları için bir çanta tasarladı. Hermes Kelly Bag’e adını veren Grace Kelly ve bekleme sırası çeyrek asır süren Hermes Birkin Bag’i tüm kadınlara miras bırakan Jane Birkin’den sonra, ismini zamansız çantalara veren ikonik kadınlar kervanına Miranda July da katıldı.

 

 

Kadınların Birinci Dünya Problemleri’nde başı çeken sorunları arasında başı çeken hem şık hem de işlevsel çanta bulma arayışları, Miranda July’ın Welcome Companions işbirliği ile tasarladığı The Miranda Bag sayesinde nihayete ulaştı. Miranda July’ın garipliklerini estetik anlayışı ile kaplayan çanta, yalnızca bir çanta olmaktan çıkıyor ve hayatta kalma kiti görevi görüyor.

 

 

Miranda July, sarhoş olup tüm paranızı kaybetme ihtimalinizi de, kan şekerinizin düşme riskini de sizden önce hesaplıyor. Gece beklenmedik bir viraja girer ve başka birinin evinde biterse, yine yardımınıza The Miranda Bag koşuyor.

 

 

Yalnızca 1.000 adet üretilen The Miranda Bag, 1.750 dolarlık bir etiketle Opening Ceremony’de satılıyor.