MÜJDELER OLSUN: LIL BUB BÜYÜK ÖLÇÜDE İYİLEŞTİ

MÜJDELER OLSUN: LIL BUB BÜYÜK ÖLÇÜDE İYİLEŞTİ


Fenomen Kedi Sağliğina Kavuşuyor


Fenomen kedi Lil Bub, bir süredir kendisine uygulanan tedavi ve rehabilitasyonlara hızla cevap veriyor. Cücelik, genetik mutasyonlar ve bir tür kemik bozukluğu olan osteopetrosis ile dünyaya gelen dünya tatlısı kedi, uzun zamandır gördüğü tedaviler sayesinde daha rahat hareket etmeye, ayakları üzerinde durmaya, koşmaya ve oraya buraya tırmanmaya başladı.

 

 

Sıkıntılı aşamalardan geçip sağlığına yavaş yavaş kavuşmasında en büyük pay sahiplerinden biri ise Lil Bub'ın sevgi dolu sahibi Mike Bridavsky. 2012'de neredeyse hiç ayağa kalkamayan, iyileşme ihtimalinin olmadığı ve bu şekilde uzun süre yaşayamayacağı konuşulan Lil Bub'ın bugünlerde gösterdiği gelişim ve sağlığındaki düzelme gerçekten de çok sevindirici.

 

 

"Allah sahibine bağışlasın" dediğimiz dünya tatlısı Lil Bub'ın sağlığındaki düzelme, resmi Youtube sayfasının yüklenen bir video ile bizlere müjdelendi. 2012'den bu yana Lil Bub'ın geldiği nokta gerçekten de sevindirici. Dünya tatlısı yavrucuğa uzun bir ömür diliyor ve sahibi Mike Bridavsky'e de bolca sevgilerimizi sunuyoruz.