OBAMA KISKANÇLIK KRİZİNE SEBEP OLDU

OBAMA KISKANÇLIK KRİZİNE SEBEP OLDU


Vatandaştan Obama'ya Uyari


Bir ilişkinin dinamiklerini çözmek 1. dereceden 3 bilinmeyenli denklemden ve hatta atomu parçalamaktan bile daha zor olabilir. Psikolog, sosyolog, biyolog ve hatta teologların ardındaki sebepler için kafa kafaya vermek suretiyle kafa yorduğu aşkı zehir eden kıskançlık duygusu, limit aşımına uğramadığı müddetçe sağlıklıdır mavalını okumayacağız. Onun yerine kıskançlığın en absürt örneklerinden birini sizinle paylaşıyoruz.

 

 

Kız arkadaşını, ofisteki yakışıklı çocuktan kıskandın diyelim, hadi işi abartıp en yakın arkadaşından da kıskandın; ama onu dünyanın en güçlü adamlarından biri olan Barack Obama’dan kıskanmak yalnızca mazoşistlik belirtisi olabilir. Şikago’daki oy verme işlemine her zamanki gibi halkla kaynaşarak iştirak eden Obama’nın önünden geçen bir delikanlı başkana, “Kız arkadaşıma dokunma” dedi. Mike Jones’un kıskançlık vakasını neredeyse stand up’a çeviren Obama, en sonunda Aia Cooper adındaki utancından yerin dibine giren kızcağıza “Şimdi beni öpeceksin ve erkek arkadaşına gerçekten dırdır edeceği bir malzeme vereceksin. Artık seni gerçekten kıskanabilir” dedi.

 

Mizah anlayışına ve halk adamı oluşuna kurban Obama’nın başına gelen senaryo, Türkiye’de yaşansaydı neler olurdu tasavvur edemiyoruz.