OTUN EKMEĞİNİ YEMEYE KARAR VERENLERDE BUGÜN: CNN

OTUN EKMEĞİNİ YEMEYE KARAR VERENLERDE BUGÜN: CNN


Ot Ve Etrafinda Gelişenler


Colorado ve Washington’da marijuana’nın yasallaşması Amerika’nın diğer eyaletleri ve dünyanın geri kalanında sansasyon etkisi yaratırken, bu durum birçok girişimciye yaratıcılıklarını konuşturma fırsatı veriyor. Şarap tadım turlarından biraz daha alışılmadık kaçan ot tadım turlarının yapıldığı Colorado’da, Brian Rogers ve Caitlin McGuire adındaki çift, The Breckenridge Cannabis Club isimli işletmelerini bayileştirmeye hazırlanıyor. Binbir ot çeşidini en uygun fiyatla sattığını iddia eden müessese, aynı zamanda eyaletin en çok gelişen işletmelerinden.

 

 

Colorado ve Washington başta olmak üzere, dünyadaki ot gelişmelerine daha fazla kayıtsız kalamayan CNN ise 2015’deki program listesine ‘High Profits’ diye bir program ekleyeceğini açıkladı. Bat Bridge Entertainment’ın prodüktörlüğünü üstlendiği ve 8 bölümden oluşacak mini dizi tadındaki program, ot meselesinin altından girip üstünden çıkacak.

 

Şimdi sıra bizim ülkemizdeki TV kanallarında. Haydi hep beraber; otun harman olduğu bir Gerçek Kesit hayal değil! Şaka şaka.