PHARRELL, CARA DELEVINGNE VE KARL LAGERFELD BİR ARADA

PHARRELL, CARA DELEVINGNE VE KARL LAGERFELD BİR ARADA


Her Şey Chanel İçin


İngiliz asaletini dünyaya yayma konusunda Kate Moss’un el verdiği, oyunculuk, şarkıcılık, dillere destan podyum geçmişi, sayısız Vogue kapağı ve sansasyonellik konusundaki doktorasıyla zirveye yükselen Cara Delevingne gündemden düşmüyor. Pharrell ya da halk arasında bilinen ismiyle feat. Pharrell ise gün geçmiyor ki yeni bir şarkıya ortak olmasın. Nevi şahsına münhasırlık konusunda ruh eşi olan ikili, Vogue’a libido ayarlarıyla oynayan pozlar vermek ve stüdyoya kapanıp canlı bomba gibi patlatacakları bir şarkı hazırlamanın arasında bir yerlerde çift olarak Karl Lagerfeld’in radarına da girmeyi başardı.

 

 

Chanel’in baş tasarımcısı ve kreatif direktörü Karl Lagerfeld, kumaşı şiire dönüşüp podyumda aktığı, zanaatkarlığın en akıcı Fransızca’sıyla konuştuğu Metiers d’art Koleksiyonu’ndan önce bu sene de bir film gösterimi gerçekleştirecek. Mermer görünümüyle insanlara önünde düğme ilikleten Anna Wintour’un erkek versiyonu sayılabilecek Lagerfeld’in filminin başrolleri ise Cara Delevingne, Pharrell ve tasarımcının en minik ilham perisi Hudson Kroenig.

 

 

Olayın 2 Aralık’ta Avusturya’daki Schloss Leopoldskron’da vuku bulacağını hatırlatırken, geçtiğimiz seneki şovdan önce gösterilen ‘The Return’ filmini hatırlayalım.