SAMURAY KILICIYLA SAÇ KESMEK…

SAMURAY KILICIYLA SAÇ KESMEK…


Karşinizda Gerçek Hair Mafia


Standart bir insanın uğrak noktalarından olan berber ve kuaförler, çağın ihtiyaçlarına bazen ultra lüks, bazen de mega garip yöntemlerle ayak uyduruyorlar. Müşteri çekebilmek için Instagram hesabında six pack'ini sergilemekten kaçınmayan seksi kuaförler, insanların saçına ünlü futbolcuların suratını kazıyan berberler ve 10 TL'yi saç kazıyan mahalle berberleri gibi birbirinden değişik berber/kuaför örneklerine yabancı değiliz.

 

 

İşin içine Uzak Doğu ülkeleri dahil olunca ise garip kelimesi sıradanlaşıyor. Kendilerine özgü kültürleri, hayatları ve şaka anlayışlarını asla anlayamayacağımız Uzak Doğu insanı bizleri şaşırtmayı adeta bir görev biliyor. Bunun bilincinde olduğunu farz ettiğimiz Vietnamlı bir kuaför, saç tıraşında yepyeni ve keskin bir çığır açıyor.

 

 

Makas ve makine gibi alternatifleri çok sıkıcı bulan Nguyen Hoang Hung, dükkanına biraz aksiyon, biraz da adrenalin katmak için müşterilerine benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Hung, saç tıraşını bildiğiniz samuray kılıcıyla yapıyor. Böyle olunca, tıraş sırasında müşterilerin yüzlerinin aldığı ifade paha biçilemez bir kıvama geliyor.

 

Yolunuz Hung'un dükkanına düşerse aman dikkat; saç kestireyim derken kellenizden olmayın.