SANATI TINDER’A ALET EDEN ADAMLAR

SANATI TINDER’A ALET EDEN ADAMLAR


Tinder'da Rezil Olma Sanati


Romantizm, ruh eşi, kader, rastlantı gibi kavramları vintage formuna sokan Tinder, genellikle tek gecelik ruh eşlerinizi telefon ekranını sağa kaydırmak suretiyle ayağınıza getiriyor. Güzel, çirkin, sapık, çapkın ve daha nicesini bir çatı altında toplayan Tinder’da çekişme tam gaz devam ediyor.

 

 

Teknolojinin aşk hayatına bulaşmasıyla çekişmenin arttığı, kalabalığın içinden sıyrılmanın ise daha da zorlaştığı sanal ortamlarda kara kaşlı, kara gözlü diğer rakiplerinizden, sarının elli tonuna sahip binlerce kızdan, birbirinden kaslı delikanlılardan sizi ayıracak bir şeyler bulmanız gerekiyor. Bunun farkında olan ve gönül meseleleri için Tinder’dan medet uman insanlar ne yapacağını şaşırmış durumda. Cupcake’i profil fotoğrafı ilan edenler, banka hesap dökümünü vesikalık fotoğrafa çeviren tipler, “Seksi ve cesurum” mesajını sakinleştirilmiş kaplanlı pozlar üzerinden verenler ya da profesyonel fotoğrafa para ödeyen gariplere bir kategori daha eklendi.

 

 

Tinder ortamlarında adı entelektüele çıksın diye bekleyen ve şanı sanatla yürüsün isteyen tiplere ayrılmış blog ‘Tinder Guys Posing With Art’ tam anlamıyla içler acısı. Sanat dönemleri ve akımlarıyla ilgili soru sorsanız “Tinder’dan Önce ve Tinder’dan Sonra” diye cevap verecek gibi görünen şahsiyetleri toplayıp bir araya getiren sanatçı Sally Glass’ın ellerine sağlık.