SİZİ KÖTÜ RANDEVUDAN KURTARAN TEKNOLOJİ GELDİ

SİZİ KÖTÜ RANDEVUDAN KURTARAN TEKNOLOJİ GELDİ


İlham Kaynaği Oz Büyücüsü


Aşkların sosyal medyada filizlendiği, Tinder’ın kader kısmet yerine geçtiği teknoloji çağının en büyük kumarı ilk randevular. Gönül isterdi ki her ilk randevu Zooey Deschanel’in başrolünde olduğu bir romantik komedi sonuna sahip olsun. Ancak genel senaryo ne yazık ki gece yarısı kuşağı korku filmi tadında.

 

 

Olası felaket senaryoları için üretilen B planları ne kadar ödüllük, en yakın arkadaşınıza kendinizi aratmak suretiyle “Acil bir şey oldu” diyerek arkanıza bakmadan kaçmak ne kadar klasik olsa da, sizi bu ağır işçilikten kurtaracak teknoloji geldi. The Wizard of Oz’a selam çakan alet Dorothy, ayakkabınıza yakut görünümlü aleti monte ettikten sonra, Oz Büyücüsü’ndeki Dorothy gibi üç kez vurmanızla devreye giriyor. Böylece sizi arkadaşlarınızı arama hamallığından kurtararak onlara, sizin adınıza SOS mesajı gönderiyor.

 

 

“Patronum beni çağırıyor”, “En yakın arkadaşımın kedisi ölmüş, duygusal desteğimi eksik etmemem lazım” diyerek olay mahalinden kaçmanıza suç ortaklığı yapan Dorothy, masalları modern hayata taşıyor.