SPOTIFY İLE MÜKEMMEL MÜŞTERİ HİZMETLERİ DENEYİMİ

SPOTIFY İLE MÜKEMMEL MÜŞTERİ HİZMETLERİ DENEYİMİ


Hizmette Sinir Tanimamak


Firmaların müşteri hizmetleriyle yaşadığımız deneyimlerin birçoğu genellikle negatif intibalarla süslüdür. Ürün bizlere kakalandıktan sonra yaşadığımız muhtemel sorunlarda başvurduğumuz aracı arkadaşlar sık sık müşteri memnuniyeti ilkesini ayaklar altına alacak şekilde yaklaşımlarda bulunurlar. O yüzden son çare olarak Tüketicinin Erhan Abi'si gibi gazete köşelerine dert yanacak kadar ileri gidebiliriz. Ama işini iyi yaoan bir müşteri hizmetleri ekibinin de hakkını vermeyi biliriz, bilmeliyiz.

 

Türkiye'ye resmi olarak giriş yapmasının ardından hard disk'inde yer kalmayan, external hard disk'e para yetiştiremeyen insanlara adeta ilaç gibi gelen Spotify da müşteri hizmetleri söz konusu olduğunda yüz güldüren firmalardan biri. Bir sıkıntınız mı var, bug kurbanı mı oldunuz, kafanızda deli sorular mı var? Bu ve bu gibi durumlarda @SpotifyCares'e bir tweet atarak Spotify hesabınızla ilgili sorunları belirtiyorunuz. Sorununuzun inşallah çözümü haricinde size ek bir geri dönüş daha yapılıyor. Size özel bir playlist. Ama bu playlist sırf playlist diye geçiştirilecek türden bir playlist olmuyor.

 

Örnek mi? İşte bir Reddit kullanıcısının paylaştığı örnek playlist;

 

 

Gördüğünüz üzere James isimli kullanıcıya özel bu playlist'teki şarkı isimlerini sırayla okumaya başladığımızda Spotify'ın mükemmel bir mesaj yolladığını görüyoruz.

 

Akrostiş sanatını bile gölgede bırakan geri dönüş hizmetinin farklı örnekleri de var;

 

 

Bravo Spotify Kardeş!