TINDER’I TINDER’LA YENEN UYGULAMA: BOTINDER

TINDER’I TINDER’LA YENEN UYGULAMA: BOTINDER


30 Saniyede 50 Kişiye Yazma Sanati


Eğer bir Amish kasabasında yaşamıyorsanız internetten, akıllı telefonlardan ve dolayısıyla Tinder’dan haberdarsınızdır. Romantizm, ruh eşi, kader, rastlantı gibi kavramları vintage formuna sokan Tinder, genellikle tek gecelik ruh eşlerinizi telefon ekranını sağa kaydırmak suretiyle ayağınıza getiriyor. Güzel, çirkin, sapık, çapkın ve daha nicesini bir çatı altında toplayan Tinder, önünüze gelen herkese yürümenizi sağlıyor diye düşünüyorsanız sizi Botinder isimli yeni Google Chrome uzantısı ile tanıştırmak isteriz.

 

 

 

Tinder kurucuları ile hiç ilgisi olmayan bu uzantı gerçek anlamda Tinder’ın alayına yürümenizi sağlıyor. Bilgisayarınızdan Tinder hesabınıza girmenizi sağlayan uzantı Botinder, yavaş, normal, hızlı ve roket hız seçenekleriyle size ‘otomatik beğen’ özelliğini armağan ediyor ve yaklaşık 30 saniyede 50 kişiye sağdan sağdan kaymanıza olanak sağlıyor.

 

 

Zaten kör randevudan beter olan bir uygulamayı daha da dipsiz bir kuyu haline getiren Botinder’ın Tinder kullanıcılarının büyük bir bölümünü sevindireceği aşikar.