TORRENT’İ İNDİRMEDEN İZLEMENİN YOLU: JOKER.ORG

TORRENT’İ İNDİRMEDEN İZLEMENİN YOLU: JOKER.ORG


Torrent Devrimine Hoş Geldiniz


Çok sevdiğiniz ve beklediğiniz film Torrent'lere düşmüş. Onu bir an evvel izlemek için yanıp tutuşuyorsunuz. Üstelik HD versiyonu düşmüş, 1080p! Yeme de yanında yat. Ama bilmemkaç GB'ın inmesini bekleyecek vaktiniz yok. Saat gecenin körü. İnternetten film izlediğiniz sitelerde de çözünürlük malumunuz. Hesap makinesi çekimiyle film izlemek olmaz. HD'sini bulsanız bile sitenin patlama imkanı oldukça yüksek. İşte tam bu noktada Torrent Devrimi olarak adlandırdığımız web sitesi Joker.org devreye giriyor. Bu sitede Torrent'e düşmüş filmleri indirmeden izleme imkanına kavuşuyorsunuz. Nasıl mı? Yeminle çok basit.

 

 

Siteye girdikten sonra karşınıza çıkan adres çubuğuna Torrent veya magnet link'ini gömüyorsunuz. Ya da filmi indirebilmek için gerekli Torrent uzantısını evvela bilgisayarınıza indirdikten sonra onu Joker.org'a upload ediyorsunuz. Bu 10 saniyelik işlemin ardından 1080p filmleri Joker.org'da gıcır gıcır izlemeye başlıyorsunuz. Üstelik altyazı yükleme seçeneği de var. Divxplanet'tan indirdiğiniz altyazıları Joker.org'a jet hızıyla yükleyebilirsiniz.

 

 

Böylelikle hem hard diskiniz hem de değerli vaktiniz derin bir nefes alma imkanı yakalıyor. Film indirme derdi de böylece tarihe karışıyor. Haydi o zaman herkes bir koşu Joker.org'a.

 

"Bunun PopCorn Time'dan ne farkı var diyenler?" olabilir. Popcorn Time'dan farkı ekstra program indirmeye gerek kalmadan web'den çalışıyor olması ve istenilen link'i yapıştırma özelliği. Joker.org'da sadece popüler filmleri değil, her türlü videoyu (porno dahil) link yapıştırıp izleyebilirsiniz.