WHATSAPP’A RAKİP GELDİ

WHATSAPP’A RAKİP GELDİ


Mesajlaşmada Devrim


Teknoloji mesajlaşmayı öyle bir noktaya getirdi ki artık telefonumuza SMS gelirse naftalin kokularını da beraberinde getiriyor. Ulaşılabilirliğin ‘Son Görülme’ kadar kolay olmadığı günlere baktığımızda ise ilişkilerin laçkalaşmadığını, daha kıymetli olan iletişimin özenle seçilmiş kelimelerden oluştuğunu görüyoruz.

 

 

WhatsApp’ın olmadığı, internetin hayatımızı işgal etmediği, güvercin ve şişelerin postacı görevini gördüğü günlerden ilhamını alan ‘Attachment’, David Colombini’nin tüm nostalji aşıklarına armağanı. Colombini’nin “İletişim kurmanın en şiirsel yolu” olarak tanımladığı Attachment, geri dönüşümlü mavi bir balonun ucuna iliştirdiğiniz mesajı evrene göndermenizi sağlıyor. Mesajınızın kimin eline geçeceğini bilmemeniz sizi sonsuz olasılıklar ile buluştururken, Attachment günümüz teknolojisini daha şiirsel bir platform yaratmak için kullanıyor.

 

 

Siz de WhatsApp’ın yeni mesaj baloncuğundan sıkıldıysanız, alternatif bir iletişim arayışındaysanız ve kelimeleriniz bulutlar üzerinde süzülsün arzusundaysanız ŞÖYLE buyurun.