YILIN EN İYİ ŞEHİR FOTOĞRAFÇILARI VE İŞLERİ BELLİ OLDU

YILIN EN İYİ ŞEHİR FOTOĞRAFÇILARI VE İŞLERİ BELLİ OLDU


Hepsi De Birbirinden On Numara


Instagram ve akıllı telefon birlikteliği sayesinde herkesin kendi çapında fotoğrafçı olduğu bir çağda yaşıyoruz. 200 like'tan aşağısı kesmeyen Instagram fenomenlerini bir kenara bırakırsak, benliğini tamamen fotoğrafçılığa adamış insanların güzel projelerine odaklanmak çok daha güzel bir seçenek. İnsanların ve yaşamın harman olduğu şehir fotoğrafçılığı da güzel projelerin ardı arkasının kesilmediği fotoğrafçılık alanlarından biri.

 

Bazı kuruluşlar her yıl düzenli olarak bu alana kendini adamış fotoğrafçıları ödüllendiriyorlar. CBRE Urban Photographer of the Year da şehir fotoğrafçılığı alanında her yıl ödüller dağıtan yarışmalardan biri. Farklı yaş grupları ve ülkelerden yüzlerce adayın yarıştığı yarışmada bu yıl da ödüller sahiplerini buldu. Marius Vieth'in 'Mask of Society' isimli çalışması Overall Winner kategorisinde birinciliği kazanarak yarışmanın şampiyonu oldu.

 

Vieth'e birincilik getiren fotoğraf

 

Her kıtanın adına verilen ödüllerin haricinde farklı yaş grupları ve kategorilere de dağıtılan ödüllerin ardından şöyle güzel manzaralar ortaya çıktı.

 

Asia Pacific Birincisi Ly Hoang Long

 

Sarah Scarborough'un ödüllü A Distant Silhoutte isimli fotoğrafı

 

Antonio Hernandez Santana ve Symmetry isimii mega süper fotoğrafı

 

Sujan Sarkar ve Sewage Worker isimli çalışması

 

Cymbie Yan ve Morning isimli on numara işi