40.000 POUND KARŞILIĞI PAINTBALL DENEĞİ OLUR MUSUNUZ?

40.000 POUND KARŞILIĞI PAINTBALL DENEĞİ OLUR MUSUNUZ?


Ssk-Yol-Prim Dahil


Kariyer.net’ten, Hürriyet İş İlanları sayfasından harıl harıl iş aradınız ama bulamadınız mı? Yıllarca okuyup dirsek çürütmenizin karşılığı “Biz sizi ararız” mı oldu? Meteliğe kurşun mu sıkıyorsunuz? Ne iş olsa yapar mısınız? Sıradaki haberimiz iş aradığınız sektörü değiştirmenize sebep olabilir.

 

 

İngiltere’de bir paintball şirketi kurşun olarak kullanılan boya toplarını denemek üzere eleman aradıklarını söyleyen bir ilan yayınladı. İşin maaşı ise 40.000 pound olarak belirlendi. 1 pound’un yaklaşık olarak 3.5 Türk Lirası’na eşit olduğunu düşünürsek, yaklaşık olarak yıllık 140.000 Türk Lirası’na boya kurşunlarının hedefi olmak ister miydiniz? Tabii boya deyip geçmemek lazım; paintball kurşunlarının oldukça can yakıcı olduğunu belirtelim. Ayrıca deneme sırasında hiçbir koruma eşyasına sahip olmayacaksınız. Tek yapmanız gereken kurşunların canlı hedefi olmak.

 

 

Şirketin aradığı özellikler ise acı eşiğinizin yükseklerde seyretmesi ve dayanıklı olmanız. Kariyer olarak ilerleme vaat etmese de günü kurtarmak için makul görünen iş, gözünü karartıp kendini boya kurşunlarının önüne atacak cengaverleri bekliyor.