ALLAHLA KONUŞAN İŞLETİM SİSTEMİNİN MUCİDİ

ALLAHLA KONUŞAN İŞLETİM SİSTEMİNİN MUCİDİ


çarpilmadan İşletim Sistemi Kurmak


Sırf allahla konuşmak için işletim sistemi kuran ve amacına ulaşan Terry Davis’in hikayesi.

 

Kendi çapınızda bir dahiyseniz, bilgisayarla aranız oldukça iyiyse ve allahla iletişim kurmak istiyorsanız ne yaparsınız? Bir işletim sistemi kurarsınız. Bu işletim sistemi aracılığı ile hem allaha sormak istediğiniz soruları sorarsınız hem de işletim sisteminizi kullananlara İncil’in pasajları ile dininizi aşılarsınız. Terry Davis bu uçuk senaryoyu TempleOS ile hayata geçirdi.

 

Tamamen allahın istekleriyle yola çıktığını ve işletim sistemini bu istekler doğrultusunda 640×480 çözünürlük ile 16-bit tasarladığını söyleyen Davis’e 90’ların ortasında şizofreni teşhisi konuldu. İşletim sisteminde boşluğa her bastığınızda zaman duruyor ve karşınıza İncil’den bir pasaj geliyor.

 

 

Hayatının yirmi yılını bu işletim sistemine veren Terry Davis, allahla TempleOS aracılığı ile konuştuğunu söylüyor. TempleOS’te allahın sorularına verdiği cevaplara yer ayıran Terry Davis, bu cevaplarla insanın aklını uçuyor. Bu cevaplara bakarken ırkçılığa doyabiliyor, Mick Jagger’ın allahın en favori vokalisti olduğunu öğreniyorsunuz. Terry Davis ile uzun uzun konuşan Vice’ın haberi için BU TARAFA doğru gelin. 

 

Ufkunuzu açacak sistem için sizi BURAYA alalım.