AMERICAN HORROR STORY KURT COBAIN’İN RUHUNU ÇAĞIRDI

AMERICAN HORROR STORY KURT COBAIN’İN RUHUNU ÇAĞIRDI


Paranormal Bir Performans


Korku konusunda işlenebilecek her türlü temayı bünyesinde bulunduran American Horror Story, 4. sezonu Freak Show'u yarıladı. Önceki sezonlarına perili ev, akıl hastanesi ve uzaylı, cadı temalarını katarak korkulu geceler yaşatan, son olarak da sirk işine el atan Freak Show her bölümünü müzikal şölene çeviriyor. 

 

 

 

7. bölüme kadar, iki kişilik rol oynayarak siyam ikizlerini canlandıran Sarah Paulson'ın Fiona Apple – Criminal ve hanım ağa Jessica Lange'nin David Bowie – Life On Mars ile Lana Del Rey – Gods And Monsters yorumunu dinledik. Son olarak dizinin ıstakoz elli çapkını Jimmy Darling a.k.a. Evan Peters, Kurt Cobain'e saygı duruşu çakarak Nirvana'dan Come As You Are'ı seslendirdi. Performansın sonunda mikrofonu isyankar bir şekilde fırlatan Peters'ın boşalttığı sahneyi bir sonraki bölümde sakallı annesi Ethel Darling, Hole'dan Doll Parts'ı söyleyerek dolduracak. 

 

 

Şakıları dizinin temasına uygun seçen Ryan Murphy'nin sezon finalinde bizler için hazırladığı sürprizi ve söylediği gibi tüm sezonların birbirine bağlantılı olup olmadığını merakla bekliyoruz. 

 

 

Videonun hesap makinesinden hallice çekimi için sizi ŞÖYLE alalım.