AVUSTRALYA’DAN YAVRU YARASALAR İÇİN ÖZEL HASTANE

AVUSTRALYA’DAN YAVRU YARASALAR İÇİN ÖZEL HASTANE


Yarasalik ölmemiş Arkadaşlar


İnsanımıza insan muamelesi yapılmayan devlet hastanelerimizden fersah fersah uzaklara götürüyoruz şimdi sizleri. İnsanına ve hayvanına istisnalar haricinde belli bir standardın üstünde davranan ülkelerden Avustralya, şimdi de bebek yarasalara kucak açıyor.

 

 

 

Atherton'da bulunan Tolga Bat Hospital'ın tek amacı, yardıma muhtaç yavru yarasalara yardım etmek. İsminden ötürü "İşin içinde bir Türk mü var?" sorusunu kendi kendimize sorduğumuz hastanede annesi ölen veya annesi hasta olduğu için beslenmede sıkıntı yaşayan yavru yarasalara beş yıldızlı bakım yapılıyor. O "Korkunç yarasa" imajının yerle bir olduğu şekillerde altlarına kadar sarılan, adeta yeni doğmuş bir insan yavrusuymuşçasına bakımı eksik edilmeyen yavru yarasaların görüntüleri inanılmaz tatlı.

 

 

 

Drakula yüzünden yıllarca hor görülen yarasaları dünyanın en tatlı canlısıymışçasına gösteren kareler bazı coğrafyalarda insanlığın ne kadar gelişmiş olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

 

 

 

Hastanede çalışanların hiçbir ücret almadan, tamamen gönüllü çalıştıkları sürecin sonunda yarasalar kendi yaşam alanlarına tekrar bırakılıyorlar.