BENEDICT CUMBERBATCH DE DÜNYAEVİNE GİRİYOR

BENEDICT CUMBERBATCH DE DÜNYAEVİNE GİRİYOR


Sen De Mi Benedict...


Ryan Gosling ve Justin Timberlake’i baba, George Clooney ve Brad Pitt’i damat yapan kötü karma, Hollywood’un bir bekarını daha kadınların elinden almak üzere. Annesinin İngilizliği yayması için dünyaya getirdiği, iç eriten yamuk gülüşü, iç geçirten mavi gözleriyle içi dışı her yeri güzel Benedict Cumberbatch, uzatmalı sevgilisi Sophie Hunter ile nişanlandı.

 

 

Cumberbatch Ailesi, nişan duyurusunu İngiliz burjuvalığına yakışır bir şekilde yaptı ve The Times gazetesine ziyadesiyle resmi bir ilan verdi. “Bu, Londralı Wanda ve Timothy Cumberbatch’in oğlu Benedict Cumberbatch ile Edinburgh’lu Katharibe Hunter ve Londralı Charles Hunter kızı Sophie Hunter’ın nişan duyurusudur” şeklindeki ilan, dünya çapındaki milyonlarca kadının kalplerindeki platonik Sherlock aşkının ölüm fermanı oldu.

 

 

Sherlock’taki replikleriyle beynimizi eriten, melodik aksanıyla küfür etse serenat yapıyor herhalde dedirten ve Altın Küre Ödülleri’nde bir erkeğin nasıl dans etmesi gerektiğini cümle aleme gösteren Benedict Cumberbatch’in, ‘The Woman’ı olma hayalleri kuran kadınların acısını paylaşıyoruz.