BENEDICT CUMBERBATCH’E AŞIK OLMAK İÇİN YENİ NEDENİNİZ

BENEDICT CUMBERBATCH’E AŞIK OLMAK İÇİN YENİ NEDENİNİZ


60 Saniyede Gönüllerde Taht Kurmak


Geçtiğimiz günlerde Hürriyet İş İlanları sayfasına ilan verir gibi gazetede evlilik duyurusunda bulunarak kendisine hayran seyran hayatlarını sürdüren milyonların kalbini "Kırdın kırdın" videosundaki çocuk gibi kıran Benedict Cumberbatch, gönüllerinizi istediği an tekrar kazanabileceğini kanıtlyan bir videoyla karşınızda.

 

 

Yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan The Imitation Game'le 28 Kasım'da karşımıza çıkmaya hazırlanan İngiliz aktör, promosyon çalışmaları dahilinde bir röporataja dahil oldu. Ama alıştığımız kamera arkası görüntüleri/film ekibi röportajlarından çok daha farklı ve eğlenceli olan bu videoda Benedict Cumberbatch, o güzel aksanının verdiği yetkiye dayanarak bizleri kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

 

Filmin ismine uygun bir şekilde taklit yeteneğini konuşturan Cumberbatch; Taylor Swift, Tom Hiddleston, Michael Caine, Matthew McConaughey, John Malkovich, Sean Connery, Jack Nicholson ve Owen Wilson gibi isimlerin taklidini 1 dakika içerisinde yaptı. Bane taklidi de pastanın üstündeki çilek oldu.