BİRBİRİNİ HİÇ TANIMADAN ÇOCUK SAHİBİ OLAN İKİ KİŞİNİN HİKAYESİ

BİRBİRİNİ HİÇ TANIMADAN ÇOCUK SAHİBİ OLAN İKİ KİŞİNİN HİKAYESİ


Ultra Modern Aşk Masali 


Scott Andersen ve Aminah Hart, birbirlerini tanımadan dünyaya Leila isminde bir kız çocuğu getiren, sonra da birbirlerine aşık olan bir çift. Aklınız mı karıştı? Baştan alalım; Hindistan kökenli olan Aminah Hart, genetik problemler yüzünden iki düşük yapıp, sonunda çareyi sperm bankasından bir baba adayı seçerek çocuk sahibi olmakta bulan  bir hanımefendi.

 

Sperm bankasındaki adayların formunun birinde ‘mutlu ve sağlıklı’ anahtar kelimeleriyle kendini tanıtan Scott Anderson’ın spermlerini çocuk sahibi olmak için uygun bulan Hart, dokuz ay sonra büyük bir sürprizle karşılaşıyor: Kızı Leila, Nicole Kidman tenine ve Marilyn Monroe’nun sarı saçlarına sahip. Hal böyle olunca donörünün formundaki bilgileri internetten aratan ve Scott Anderson’a ulaşan Hart, Google aracılığıyla kızının babasıyla aşkının temellerini atmış oluyor.

 

 

Hali hazırda dört çocuğu olan Scott Anderson, kızı Leila’nın annesine her buluşmada daha çok aşık olunca, mevcut partnerinden ayrılıyor ve kendini romantik komedi senaryosu gibi olan aşkın kollarına bırakıyor. Böylece birbirini hiç tanımadan çocuk sahibi olan iki insanın hikayesi yazılmış oluyor.