DÜNYANIN EN NEFRET EDİLEN ADAMIYLA TANIŞIN

DÜNYANIN EN NEFRET EDİLEN ADAMIYLA TANIŞIN


Insert Küfür Here


Kız tavlama sanatı, ata sporu olmakla birlikte insanların çoğu zaman fazla komplike bir şekilde ele alıp işi batırdığı bir mevzudur. İç kaynaktan kesin bilgi olarak söylemek gerekirse, bir kıza söyleyebileceğiniz girizgah cümlelerinin başarı oranı en yükseği "Merhaba" olabilir. Bu yüzden meseleyi çok bilinmezli denkleme çeviren erkekler, genelde sınıf tekrarına mahkum olur. 

 

Amerika'da ikamet eden ve kendini "kız tavlama sanatçısı" ilan eden Julien Blanc, işini en kötü yapan insanlardan olacak ki, iş vereni kendisi olduğu için işinden kovulmasa da, icra ettiği şeylerden ötürü 2 ülkeden kovuldu. Bizim kısaca cibiliyetsiz dediğimiz Julien Blanc, Pimping My Game isimli internet sitesinde; Doğu Avrupalı bir modeli nasıl yatağa atarsınız, en yakın kız arkadaşınızı nasıl fuck body'niz yaparsınız, kısacası bir kızın altından girip üstünden çıkarak (öhöm öhöm) onu nasıl yatağa atarsınız gibi mevzuların dersini veriyor. Seminerler veren, hatta kadınları yatağa atma teknikleriyle ilgili 2.000 dolarlık kamplar düzenleyen Blanc, İngiltere'ye ders vermek için gitmeye hazırlanıyordu ki, vize engeline takıldı. 

 

 

İngiltere'nin duyarlı insanlarının topladığı 150.000 imzanın da etkisiyle, Julian Blanc'ın vize talebini reddeden hükümet, şahsı İngiltere'ye adım atmaktan men etti. İngiltere'de seksizm yüzünden reddedilen ilk vize başvurusuna sahip Blanc, 'Dünyanın En Nefret Edilen Erkeği' unvanını da CV'sine eklemekle kalmadı, Avustralya vizesini de kaybetti. 

 

 

İş işten geçtikten sonra yaptıkları için özür dileyip #ChokingGirlsAroundTheWorld hashtag'inin amacını aşan bir şaka olduğunu kabul etti. Hadi ya!?