FORMULA 1 PİSTİNDEN MÜZİK LİSTELERİNE: LEWIS HAMILTON

FORMULA 1 PİSTİNDEN MÜZİK LİSTELERİNE: LEWIS HAMILTON


ümit Davala'ya Rakip Mi Geliyor?


Geçtiğimiz haftalarda kariyerinin ikinci Formula 1 şampiyonluğunu yaşayan İngiliz pilot Lewis Hamilton, müzik tutkusuyla bir kez daha gündeme geldi.

 

BBC Newsbeat’e konuşan Hamilton, geçtiğimiz yıl Formula 1’den şık hareketlerle sıyrıldığı nadir boş zamanlarında şarkılar yazıp kaydettiğini söyledi. Formula 1 şampiyonluğuna giden yolda kaçamak yapıp “Müzik ruhun gıdasıdır” diyerek stüdyoya koştuğunu belirten Hamilton, yarış haftalarında bile şarkı yazmaya devam ediyormuş meğer.

 

 

Müziğin kendisi için büyük bir tutku olduğunu söyleyen Lewis Hamilton, 2012 yılında rapçi J Cole ile bir R&B albümü kaydetmiş ancak bu kayıtları Unkapanı’nda yapımcı firma bulamadığı için yayınlanmamıştı. 2007’den beri The Pussycat Dolls üyesi Nicole Scherzinger’la bir dargın bir barışık ilişkisi devam eden İngiliz bas gaza pilot, kız arkadaşının müzik tutkusunda bir etkisi olup olmadığı sorusuna ise “belki, kısmet” cevabını vermekle yetindi.

 

 

29 yaşındaki pilot, müziği çok sevmesine karşın şu an için Formula 1’den başka bir şeyi profesyonel olarak yapmayı düşünmediğini, ama ilerleyen yıllarda D&R raflarındaki yerini almak için sabırsızlandığını söyledi.

 

Spordan müziğe yatay geçişinde umarız kendine Ümit Davala’yı örnek almazsın Lewis!