FOTOĞRAFLARLA ERKEK MİLLETİNİN EN BÜYÜK ÇİLESİ: ALIŞVERİŞ

FOTOĞRAFLARLA ERKEK MİLLETİNİN EN BÜYÜK ÇİLESİ: ALIŞVERİŞ


“o Da çok Yakişmişti Canim, Bu Da çok Yakişti"


Kara sular ayaklara inmiş, bel ağrıyor, sorulan sorulara sadece “evet yakıştı” şeklinde cevap verebilen erimiş bir beyin, hayattan tek istediği bir an önce eve dönebilmek olan babalar, kocalar, sevgililer, kısacası erkeklerimiz… Hayatının büyük bir bölümünü alışveriş yapan karısını, sevgilisini, kızını beklemekle geçiren çilekeş erkeklerin, kadınlar tarafından asla anlaşılamayan ve mütemadiyen abartılı bulunan ızdırabı, @Miserable_Men isimli Instagram hesabı tarafından fotoğraflanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda sayfalarımızın başının üstünde ağırladığımız Instagram hesabı, yurtdışında tatil zamanlarının yaklaşmasıyla yanardağ gibi tekrar faaliyete geçti.

 

 

Alışveriş konseptinin “ihtiyacı olan bir şeyi almak” dışında beyinlerinde başka bir ışık yakmadığı erkekleri genelde gözlerinin feri sönmüş halde sıraya dizilmiş otururken buluyoruz. Kadınlara ağızlarını açamayan mağdurlar genelde çareyi sessizce telefonlarıyla ilgilenmekte buluyorlar. Arada bu zulme daha fazla dayanamayıp olduğu yerde yorgunluktan bayılan erkekler de görmek mümkün.

 

 

Kadın erkek ilişkisi var oldukça devam etmesine kesin gözüyle baktığımız bu yürek parçalayan durumu paylaşan @Miserable_Men, dünyanın her yerinden gelecek fotoğrafları koleksiyonuna eklemek için sizlerin de yardımını bekliyor.