GERÇEK APPLE STORE HİZMETE GİRDİ

GERÇEK APPLE STORE HİZMETE GİRDİ


En Eskisinden En çirkinine Elmalar, Elmalarimiz


Lüks semtin cumartesi pazarı kıvamındaki İngiltere’nin Borough Market’ı, 1000. yaşını kutlamanın haklı gururunu yaşıyor. Borough Market, doğum günü partisini konu komşuya duyurmak için, dikkat çekmenin kestirme bir yolunu buldu ve The Real Apple Store standı kurdu. Bu kurulum, TinMan ajansı ve Londra’nın etkinlik şirketlerinden TeaTime Production ortaklığıyla hazırlandı.

 

 

Klasik Apple Store görünümündeki stand, sadece üç çeşit elma bilen bizler için adeta bir müze. 1000 çeşit elmanın sergilendiği The Real Apple Store, İngiltere’nin elmayla yaşadığı abartılı aşkı göstermek ve geleneksel hasat gününü kutlamak için kuruldu. Borough Market yetkililerinden David Matchett, “Yüzyıllardır elma yiyoruz. Bizim için Apple Store deyince gerçek elmadan başkası yalan.” diyerek hepimizi çok şaşırttı.

 

 

Dünyanın bilinen en eski elması, dokunulması halinde bile büyük ihtimalle zehirleyecek olan Court Pendu Plat, diğer elmalardan ayrı bir plastik cam içinde muhafaza ediliyor. Elmaya saygı niteliğindeki bu stand, aynı zamanda risk altındaki elma türlerini de sergiliyor.

 

 

Dünyanın en çirkin elmasıyla da bizleri tanıştıran Borough Market, önemli olan dış güzellik değil iç güzellik anlayışının altını çizmiş oldu.