GQ DERGİSİ YILIN İLHAM FAKİRİ ÜNLÜLERİNİ SIRALADI

GQ DERGİSİ YILIN İLHAM FAKİRİ ÜNLÜLERİNİ SIRALADI


İlham Gq’da Bir Semt İsmidir


GQ dergisi, 2014’ün “En az ilham veren insanları” listesini açıkladı. Birkaç senedir, düzenli olarak yayınladığı bu liste, çoğunlukla pozisyonunu hak eden insanları tek çatı altında topluyor. Barack Obama’dan Bono’ya, Robin Thicke’ten Shia LaBeouf’a kadar uzayan bir listenin nasibini aldığı toplamada 30 kişi yer alıyor.

 

 

İşadamından sanatçıya, başbakandan oyuncuya, futbol takımından haber kanalına, geniş bir yelpazede toplanan “GQ’ya göre sevimsizler” listesinde, Zach Braff ve Johnny Depp gibi hakkının yendiğini düşünebileceğiniz insanlar da var. Listenin birincisi ise, Apple ile yaptığı milyon dolarlık reklam anlaşması sebebiyle bütün iPhone’lara zorla ikametini alan U2 ve frontman’i Bono. Barack Obama’nın ikinci sırayı kaptığı listede üçüncülüğü ırkçı söylemleriyle büyük tepki toplayan LA Clippers’ın eski sahibi Donald Sterling alıyor.

 

 

Brezilya Milli Futbol Takımı’nın listeye 15. sıradan girmesinin sebebinin, GQ genel yayın yönetmeninin Dünya Kupası bahislerinden yatması olabileceğini düşündük.

Listenin tamamına katılmasak da, GQ’daki yetkili ağabey ve ablaların isabetli seçimlerde bulunduklarını eklemek istiyoruz. 

 

Listenin tamamı:

 

Bono and U2

Barack Obama

Donald Sterling

Carter Bays and Craig Thomas

Zach Braff

Roger Goodell

Stephen A. Smith

Dwyane Wade

CNN

Eric Cantor

Derek Jeter

Jay Nixon

Rick Perry

Benny Johnson

The Brazilian soccer team

Johnny Depp

Cliven Bundy

Suey Park

Tom Wheeler

Chris Christie

Shia LaBeouf

John McCain

Woody Allen

The Secret Service

Robin Thicke

Sarah Palin

Dinesh D'Souza

Desmond Hague

Mary Barra

Cops