GÜNÜN SİTESİ: İLAÇ GİBİ KAHVE HAZIRLAMANIN 5 KURALI

GÜNÜN SİTESİ: İLAÇ GİBİ KAHVE HAZIRLAMANIN 5 KURALI


Kahve İşi Şakaya Gelmez


Sabahların sultanı ve uykusuz gecelerin yancısı, kafein bağımlılığının ilk adımı olan kahveyi, bulaşık suyundan hallice hazırlayanlara iki çift lafımız var: Gidin, işi erbabından öğrenin, öyle gelin! Ya da daha kibarca ifade etmek gerekirse; cimrilik etmeyin, taze ürün satın alın, kararınca demlemesini bilin ve de sıcak sıcak servis edin.

 

İyi bir kahve hazırlamak için, uymanız gereken katı kuralları kulağınıza küpe yaparsanız, kahve ikram ettiğiniz arkadaşlarınızdan küfür yemekten kurtulacaksınız.

 

Şimdi kendi lafımızı balla değil, kahvenin en güzeliyle kesiyoruz. Kahvenin sözde 40 yıllık hatrını, gerçeğe dönüştürmek ve puanları toplamak isteyenleri bir araya getiriyor, iyi kahve yapımını Bilal’e anlatır gibi anlatan http://forbetter.coffee/ isimli web sitesini dev alkışa tutuyoruz ve siteyi sizlerle paylaşmayı bir görev biliyoruz.

 

 

Birbirinden güzel grafiklerle iyi kahve hazırlamanın 5 altın kuralını sakin sakin anlatan sayfa, günün sitesi olmayı başarırken, boşalan kahve bardağımızı doldurmamız için de motivasyon kaynağı oluyor.