HADDİNDEN FAZLA SAÇMALAYANLARDA BUGÜN: EMINEM

HADDİNDEN FAZLA SAÇMALAYANLARDA BUGÜN: EMINEM


Lana Del Rey'e Karşi çok Ayip Oldu


Ortaöğretim ve lise yıllarımızda, internetin haddinden fazla hayatımıza girmediği zamanlarda, Number One TV'de Jess, Ayşin ve Burçin Acer'i sıklıkla izlediğimiz günlerde birçokları için rap/hip hop'a kestirmeden bilet kesen Eminem'in artık eski popülaritesine sahip olmadığı bir gerçek. Yine de diskografisinin 90'lar sonu – 2000'ler başındaki şıkılığı göz önüne alındığında kendisine saygı duyamamak elde değil. Günde 20 kez Stan videosu izlemiş bir nesil olarak ona ve sarı çiçek saçlarına saygımız sonsuz. Ama Eminem'ler de hata yapabiliyor.

 

 

Shady XV isimli toplama albümünü 24 Kasım'da yayınlamaya hazırlanan Eminem, albüm promosyonları dahilinde yayınlanan freestyle rap videosunda beşinci vitesini de aşarak salak saçma bir cümle kurdu. Slaughterhouse ekibi ve Yelawolf'la freestyle'ın altından girip üstünden çıkan şarkıcı, videonun ortalarına doğru haddini biraz aştı. Tam olarak 3 dakika 55. saniye civarında "Play nice? Bitch I'll punch Lana Del Rey right in the face twice, like Ray Rice in broad daylight in the plain sight of the elevator surveillance/ ’Til her head is banging on the railing, then celebrate with the Ravens." sözlerini talihsizce ağzından çıkaran Eminem'in eminiz ki gerçek hayatta Lana Del Rey'in yüzünün ortasına vurmak gibi bir planı yoktur. Öylesine bir gazla bu cümleleri kurmuştur. Daha evvelden sarı çiçeğin bu tarz şarkı sözlerine alışık olsak da kendisine "Sakin ol şampiyon" demeyi tercih ediyoruz.

 

 

Umarız albümünün promosyonu yeterince iyi gider ve hedeflediği satış rakamına ulaşır. Ve o an eç de olsa ağzından çıkan sözlerin saçmalığını idrak eder.