HAKAN TAŞIYAN GİBİ KÜFELİK OLACAĞINIZ DONDURMALAR

HAKAN TAŞIYAN GİBİ KÜFELİK OLACAĞINIZ DONDURMALAR


Alkol Ve Dondurmanin Şahane Buluşmasi


The Ice Cream Bar, kendilerine bir ömür boyu sevap kazandıracak bir işe imza attı. Neredeyse kabanla bir bütün haline geldiğimiz, kat kat giyinmekten marul haline geldiğimiz şu soğuk günlerde The Ice Cream Bar, içimizi ısıtacak ve de başımızı döndürecek kokteylli dondurmalar hazırlıyor. Anlayacağınız milli dondurmamız artık bunlar, gece 22:00’dan sonra Tekel’den alamayacağımız dondurmalar da bunlar.

 

 

Her güzel icat gibi The Ice Cream Bar da alkollü dondurmaları şans eseri keşfetti. Hikâyeleri ise şöyle gelişiyor: Bir doğum günü partisinde, sakarın teki birasını yanlışlıkla dondurmaların üzerine döküyor ve tam partideki insanlar tarafından ayıplanacakken biralı dondurmanın tadının aslında güzel olduğunun fark edilmesiyle tebrikleri kabul ediyor.

 

 

“Bu fikirden alıp yürürüz” diye heyecanlanan girişimciler, kokteyli ve de bira aromalı, enfes olduğuna yüzde 1500 emin olduğumuz dondurmalar hazırlamaya başlıyorlar. Bourbon Butter Pecan, White Russian, Brandy Alexander Chip ve Mojito Sorbet’le aşk yaşayan dondurmalar, aynı zamanda yüzde 8’in üzerindeki alkol oranıyla da dikkat çekiyor. Daha hafif alkol arayışında olanlar içinse, yüzde 3 civarlarında alkol oranlarıyla; Ale, Bock veya IPA gibi tanıdık bira aromalı dondurmalar da mevcut.

 

 

 

 

 

 

Ağızlarının tadını bilen girişimcilerimizi kutluyor, çeşitlerin devamını bekliyoruz.